14 februari 2012

Krassel och födelsedag

Här började vi veckan med att vara hemma från jobbet eftersom Mika varit krasslig. Det började egentligen redan förra veckan och då natten mot fredag med hosta och rossel. Så då fick hon ledigt från förskolan och fick istället följa med mig på jobbet. Mika var pigg och glad under dagen men på kvällen när Micke och Milla kom och hon busat på i sinne och blev tvärslut så kollade vi tempen och den visade då 39,5. Vidare på lördagen var allt helt okej och även på söndagen ända tills på eftermiddagen då Mika oväntat kaskadkräktes. Det var mycket och en hel del slem så kanske det var det som orsakade kräkningen. Hur som helst så tog Mika det hela rätt bra och blev jättenöjd över att plötsligt få bada bara sådär. Hon fortsatte dock vara rosslig och fick därför vara hemma igår men nu är det mycket bättre så idag har hon varit på förskolan.

Lilltösen som sover gott med dockan Anna.

Imorgon fyller Mika 2 år. Helt ofattbart! Jag har försökt berätta för henne att "Mika fyller 2 år" men då säger hon bara "mamma fyller år". Förhoppningsvis förstår hon lite mer imorgon då hon får paketen. Efter att ha slagit in presenterna och sett Äntligen hemma och Veckans brott så känner jag mig nu rätt nöjd för idag. Imorgon måste vi gå upp lite tidigare så vi hinner fira vår tös lite grann innan det är dags för jobb och förskola.

Fint presentpapper från MAXI



3 kommentarer:

  1. Hej och god morgon! Vi vill ju såklart skicka ett stort grattis till fina Mika på hennes 2-års dag! Hoppas det blir en superdag

    SvaraRadera
  2. Grattis Mika!! Pussar och kramar från August! :)

    SvaraRadera
  3. Grattis Mika, stora tjejen jue :D. Hoppas ni haft/har en mysig födelsedag idag! KRAM

    SvaraRadera