11 april 2012

Borta bra men hemma bäst

Här duggar det inte tätt mellan inläggen, ber om ursäkt för det. Vi kom i alla fall hem i måndags efter 10 dagar på vift. Trots att vi har haft det jättebra så får jag alltid hemlängtan när vi är långt och länge hemifrån. Så det var skönt att komma hem igen trots att hemkomstdagen bestod i mindre roliga sysslor som att packa upp, tvätta fyra maskiner kläder, handla hem mat till en tom kyl osv. 


Det bästa med resan har såklart varit att få uppleva Riksgränsen igen, det var tre år sen sist så det var på tiden. Mika tyckte det var roligast att äntligen få träffa sin kusin Holger igen. Då kusinerna bor 60 mil ifrån varandra så blir det långt mellan gångerna de ses. Hur som helst så leker barnen väldigt bra ihop trots lite smågnabb när de får för sig att leka med exakt samma leksak. Men det hör väl till åldern antar jag. I en sekund är det ego och i nästa sekund ska de dela med sig. Ja de är ju för roliga de små :)
Mika och Holger fick var sitt jätteägg med russin, pixibok, kläder mm. I ägget låg även en liten påse ostkrokar som barnen förtjust smaskade i sig och som de dessutom delade med sig utav :)

3 kommentarer:

  1. Det bästa med att komma hem är att sova i sin egen säng! Jisses vad jag sov gött igårnatt :D Söt påskkärring ni har btw :)

    SvaraRadera
  2. Välkomna hem! :) Så söta kusinerna är!

    SvaraRadera