14 april 2012

Förändringar i hallen

Usch vilken busväder det blev idag, vi har knappt varit utanför dörren. Egentligen skulle jag och Mika umgås utomhus med Clara och Tobias på eftermiddagen men det ställde vi in eftersom Mika har blivit lite förkyld. För att sysselsätta oss inne har vi därför ägnat denna dag till att fixa till det i hallen. Vi har en sådan där tråkig lång smal hall, med badrum och WC på ena sidan och på andra sidan gästrum/kontor samt avhängning. När vi flyttade in så stod det två garderober i hallen. Dessa har vi idag tagit bort helt eftersom vi inte behöver dom, de tar bara en massa plats. Istället tog vi MALM byrån från gästrummet/ kontoret och ställde den i hallen. Blev ungefär som i förra lägenheten :) Tycker resultatet blev betydligt bättre än innan och jag är mycket nöjd över Pappelinamattan jag beställde innan påsk.

                                 FÖRE                                             EFTER
Nu saknas lite finare takbelysning, vill ha belysning i båda uttagen samt något på väggarna. Pallarna ska kastas ut och ersättas med någon finare bänk eller varför inte en Kartellstol :) Vidare ska det upp tavlor. Får se vad det blir för motiv, kanske ramar in lite färgglatt tyg eller så blir det något grafiskt med text. Återstår att se!


2 kommentarer:

  1. Supersnyggt! Mattan blev ju kanon!

    SvaraRadera
  2. Men gud vad fint det blev, verkligen skillnad! Har ni ställt in garderoberna nån annanstans eller behövde ni de inte alls? Jag vill verkligen inte ha kvar garderoberna heller i hallen men det känns som att vi verkligen behöver förvaringen och städskåpet, trist.. Min bror som bor i likadan lägenhet har slagit ut "lilla toan" (de hade klädkammare där först istället för toan) till ett öppet litet rum som de har som hallförvaring, blev superfint och öppet så är alltid lite avis när vi är där hehe.. Men får nog stå ut med att hallen är trång och trist! Kram

    SvaraRadera