5 maj 2012

IKEA PS 2012

För någon dag sen släpptes den nya IKEA PS kollektionen och trots att den helt klart är häftig så är kollektionen lite väl "wild and crazy" för min smak :P Jag hittade i alla fall en stilren LED lampa som jag tror skulle passa bra som sänglampa. Vitrinskåpet tycker jag är superfint men jag är tveksam om det skulle passa in här. Ska i alla fall kolla in dessa nyheter nästa gång vi åker till varuhuset.







Bilder från IKEA.se

2 kommentarer:

  1. Snygg lampa! Jag är jättesugen på att göra en beställning från ikea nu så får se hur det blir, det är bara den dyra frakten som känns lite surt.. Ok det går magsjuka på avdelningen alltså, inte så konstigt att Alva blev sjuk igen! Skönt att det var en lindrig variant för Mika, nu hoppas jag att de slipper få någon mer gång, och att vi vuxna klarar oss :)

    Men gud vad pinsamt att jag visst skrev helt fel på priset på ljusen, bra du sa till för nu tog jag bort det i inlägget haha, jag var helt bomsäker att de kostade 29.50 så jag orkade inte dubbelkolla, undrar vad jag fick det ifrån för inte ens med min personalrabatt blev de så billigt ;) Jag skyller på våra sjukdomar att hjärnan och minnet verkar bli lite försämrat! Vi säljer inte hm home här i stan, men jag hoppas att de öppnar någon gång i framtiden! Hoppas ni har en bra helg!kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag hittade din blogg när jag googlade svinkoppor runt munnen. Jag hittade lite inlägg om att er dotter har "mystiska" utslag runt munnen. Vår son har exakt samma sak och vi får ingen ordning på det alls, det kommer och går. BVC viftar bort det och vi har en läkartid om en månad ungefär. Skulle gärna vilja komma i kontakt med dig för att höra om ni fått ordning på det och vad det var?

    Blir jätteglad om du vill kontakta mig på:

    vickelipicky@hotmail.com

    Fin blogg för övrigt!

    Mvh
    Viktoria

    SvaraRadera