13 maj 2012

Nya friska tag!

Bortsett från att den borttappade bilnyckeln återfanns i måndags så har denna vecka varit en riktigt skitvecka. Inte på alla plan förstås utan främst hälsomässigt. Nu hoppas vi på att kommande vecka blir bättre med nya friska tag. Endast tre arbetsdagar att beta av, det ska väl gå bra hoppas jag.


I helgen har vi inte gjort speciellt mycket. Trots att solen har skinit så har det blåst och varit rätt kallt i Umeå. Igår var jag ner på stan en sväng, helt själv. Var ute efter lite kuddar och prylar men hittade ingenting. Blev riktigt besviken på utbudet och kände inte att något tilltalade mig. Kanske inte riktigt var på shoppinghumör. Nåja lite kanske för efter att jag blivit upplockad av Jocke och Mika så åkte vi iväg och köpte en ny STOR grill så vi kunde bjuda Kicki och Daniel på grillmiddag på kvällen. Det var både gott och trevligt :) Daniel och Jocke gjorde det bra som kunde hitta en blåsfri plats för att kunna genomföra grillningen. Framför balkongen gick det tydligen hyffsat bra.



Bortsett från lamellmonteringen har vi idag även varit i äventyrslekparken en sväng. Mika gick mest omkring och tittade på när andra barn lekte och var inte alls intresserad av att aktivera sig själv. Hon var mest pigg på att klappa en and som låg och vilade i solen. På hemvägen fick hon en trotsattack och la sig raklång på vägen. Ja vi får tålamodet testat nästan dagligen numera.







Nu blir det sängen och sex timmars sömn! Natti!

3 kommentarer:

  1. Maria-mamma till Emny14 maj 2012 kl. 13:12

    Den sista bilden representerar vår vardag med Emmy väldigt bra just nu!!!:)

    SvaraRadera
  2. Vilken skönt bild på Mika, tror att alla vi med 2-åringar känner igen oss ;-)

    SvaraRadera