21 juni 2012

Finally!!

Efter fyra dagars pusslande med vabb och jobb om vartannat är det nu äntligen HELG! Vanligtvis brukar vi fira midsommar i stugan i Luleå med Jockes familj men i år ska vi bara vara hemma. Det beslutet grundades delvis i att Mika fick vattkoppor. Nu hade det egentligen inte spelat någon roll för kopporna har börjat torka ihop och hon har ingen feber längre. Men nu blir det ändå så att vi stannar i Umeå och det känns jättebra! Mika är som sagt på bättringsvägen och förhoppningsvis ska hon kunna gå sista veckan på förskolan innan sommarlovet börjar. 

Detta blir förresten mitt första inlägg på min nya dator. Jag har tidigare skrivit om att jag ville ha en iMac. Ja faktiskt mest för designens skull då allt är inbyggt i skärmen men också för att den är stilren och ursnygg, ja i alla fall i mina ögon :P Hur som helst så fick jag ett väldigt bra erbjudande av Elgiganten förra veckan och då var det kört. Jag har haft datorn sen i söndags och jag måste säga att jag är mer än nöjd trots att jag långt ifrån har lärt mig alla finesser. Vi har sedan tidigare en iPad och Jocke har en iPhone och faktiskt så trot jag mitt nästa teknikprylsköp blir en iPhone. Mest för att alla Appleprylar går att synka så ruskigt bra.

Min nya fina älsk...vän :)
iMac:en står nu på köksbordet i väntan på ett skrivbord. Jag har i princip bestämt mig för att datorn ska stå i en stringhylla med arbetsskiva. När den ska köpas in + vart den ska stå är fortfarande inte bestämt. 

3 kommentarer:

  1. Åh den är så fin!! :D
    Berätta om erbjudandet! Var det någon rea de hade eller fick du ett personligt erbjudande? :D

    SvaraRadera
  2. Jag kommenterade aldrig detta inlägg när jag läste det - men wow så kul! Jag älskar min MacBook Pro och min iPhone! Hoppas att du förblir nöjd. Kram!

    SvaraRadera