12 juni 2012

Lägesrapport

Ja det finns inte mycket tid och inspiration till bloggandet just nu men ett litet inlägg ska jag väl kunna knåpa ihop. Mika har blivit frisk från svinkopporna så igår var första dagen på förskolan på länge. Salvan som jag var skeptisk mot gjorde verkligen verkan och nu återstår endast rodnader efter utslagen.

I helgen har jag hunnit vara med jobbet på "Fortet" och därefter blev det middag på "Båten". Det var trevligt men jag var så trött och slut så det fick bli en tidig kväll med hemgång redan vid halv tio. På söndagen drog vi på cykeltur och testade cykelvagnen som gick bara finfint. Mika var så nöjd där hon satt. På kvällen kom Maria och Marcus hit med tacomiddag. Inte dumt alls :) Jag bakade för första gången Leilas Blueberry Cheesecake till efterrätt och den var ju grymt god och dessutom enkel att göra! Vi har ätit sista bitarna ikväll och jag tycker nog den har "gottat till sig" i kylen under dessa dagar.


Annars har vi varit utomhus mest hela tiden då vädret tillåtit. På helger och kvällar hänger vi ofta ute på innergården och träffar trevliga grannar, stora som små. Vi leker i sandlådan, spelar fotboll och blåser "såpblubbler", som Mika kallar det. Mika har sin förskolekompis Alva som granne och de leker nästan varje dag ute på gården. Vi får knappt in henne då det är dags för kvällsfikat :P Nä nu måste jag sluta, ögonen går i kors!



Mikas största intresse just nu är att blåsa såpbubblor

1 kommentar:

  1. Tack så mycket Anna!! :D Tänkte lägga ut några bilder på skapandet av bilden idag :)

    Åh nu blev jag avundsjuk!! Vill också ha en imac :D Ge mig gärna en recension sen :) Har heller aldrig haft en mac, men det kommer säkert gå bra som du säger :) Och om du inte får tag på Photoshop på annat sätt så finns en 30 dagars gratisversion att hämta hem lagligt ;D Alltid något!

    Skönt att höra att Mika blivit frisk också!

    SvaraRadera