5 juni 2012

Vab, jobb och värdefulla vänner

Idag har jag varit hemma med Mika. Eller hemma och hemma. Kl 10 hade jag ett viktigt möte som jag inte kunde missa så då kom världens bästa Maria hit och skötte Mika under tiden. Det är så himla värdefullt att vi har Maria och Marcus som ställer upp när de kan. Mika tycker dessutom det är jätteroligt och är alltid superpeppad när de ska komma. TACK snälla för hjälpen! Efter lite promenad, lunch och prat så åkte Maria hem och jag och Mika på mitt jobb. Mika är rätt van att hänga där och det går verkligen hur bra som helst att ta med henne dit. Precis som i fredags då dagis var stängt så avverkade vi 4h även idag, duktiga tjej!

Svinkopporna upplever jag som oförändrade idag. Ett bra tecken kan jag tycka. Kanske vänder det snart. Eftersom Mika inte har feber så har vi varit ute rätt mycket och ikväll ute på gården med trevliga grannar. Mika ville såklart inte gå in när det blev dags utan jag fick bära in henne skrikandes hehe.

En trött och slut liten donna somnade lite senare än tänkt ikväll till appen Yawnie. Det är en riktigt söt och välgjord app där man ska natta olika djur genom att stryka fingret över dom. Ikväll hann Mika natta natta några djur och till sist björnen innan hon själv somnade. Sötfisan!


1 kommentar:

  1. Alltid kul att träffa er:) Ställer gärna upp när jag kan.... Och inga svinkoppor har jag heller! Ses ikväll:)

    SvaraRadera