2 juni 2011

Mera sjukdom

I tisdags då vi besökte bvc fick vi direkt penicillin utskrivet mot svinkopporna. Redan dagen efter gav det verkan. Spridningen har stannat av och jag tror inte kopporna smittar längre. Däremot fick Mika 40 graders feber igår kväll och har fortfarande kring 39. Känns som att det börjar bli en vana det här med penicillin och hög feber. Nåja det allmänna tillståndet är helt okej faktiskt, Mika busar och sjåar nästan som vanligt vilket förstås känns skönt. Hon och Jocke åker förmodligen norrut imorgon efter att de skjutsat mig till flygplatsen. Ja förutsatt att Mika inte blir försämrad för då stannar de hemma hela helgen.

Annars så har jag jobbat 7-16 på min egentliga lediga dag. Eftersom jag åker bort imorgon så jobbade jag in fredagen på detta vis. Har varit fullt upp men nu är alla planeringar klara och jag kan förhoppningsvis koppla bort jobbet under min vistelse i huvudstaden. Känns däremot inte tokkul att åka bort när Mika är krasslig men det får gå ändå.
Published with Blogger-droid v1.6.8

2 kommentarer:

  1. Men stackarn då...inte lätt att vara liten :-) Tack för gratulationen btw, det smäller bara till så är man fru :-P Helt wierd egentligen,haha.

    SvaraRadera
  2. Men stackars Mika. Hoppas det där fula märket försvinner snabbt nu när spridningen stannat upp. Hoppas hela familjen får en bra och frisk långhelg. Själv spenderar jag helgen med att måla staketet och på söndag ska vi på dop.

    SvaraRadera