28 juli 2011

Penicillin igen

Gårdagens besök på Bvc gick rätt snabbt. En läkare kallades in direkt som fick titta på kopporna och han ansåg att penicillin var det enda tänkbara. Så nu har vi fått Heracillin utskrivet igen. Vi ska ge 4ml x3 i 10 dagar istället för 3ml x3 så nu ska väl bakterierna dö för gott tycker man.

Efter Bvc cyklade vi mot stan och sen hem igen via älven. Vi stannade till vid en ankdamm och och lekpark så Mika fick leka av sig lite.



Idag har vi inga bestämda planer. Eller jo vi ska på några bilfirmor. Vi är på jakt igen efter att vi igår blev tvungna att backa ur en affär då det visade sig att bilen i fråga var trimmad och då gäller inte garatier osv. Annars hade vi ägt en relativt ny Passat just nu och dessutom fått en Ipad2 + 250l diesel på köpet. Vi blev verkligen jättebesvikna och det känns som att bilhandlare verkligen inte är ärliga ibland. Tråkigt men sant.

2 kommentarer:

  1. Så man kan inte ens lita på en bilhandlare? Kul för mig jag som kan NOLL om bilar, kan ju bli pålurad vadsomhelst.! Längtar tills vi med kan spana på en ny bil...efter bröllopet som för tillfället slukar allt :-P

    SvaraRadera
  2. Surt med bilaffären. Hoppas ni hittar något annat som passar :)

    Och HOPPAS att medicinen verkligen biter på kopporna den här gången, så att Mika får bli frisk en gång för alla!!!

    SvaraRadera