15 mars 2012

Kvällssvammel

Gud så skönt med helg imorgon! Vi ska inte göra något speciellt men det känns bara skönt. Blir väl att fixa lite här hemma. Trots att vi nu har bott här i ca fyra månader så har vi bland annat inte centrerat taklamporna över borden eller monterat beslag på garderoberna. Iofs så kom de rätta beslagen förra veckan, vi fick nämligen fel längd och jag är väldigt glad att vi valde att inte få monterade beslag för då blev det liksom lätt att byta. Vi ska även skruva upp lite hyllplan i varmförrådet för just nu är det början till kaos där. Förrådet är verkligen pyttelitet men i och med att vi har ett stort eller snarare högt kallförråd i carporten så duger det. 

Natten till idag vaknade Mika vid fyra. Jag gick och hämtade henne till vår säng men hon somnade aldrig om där. Soffan skulle hon till. Jag tänkte att där vill hon ju aldrig sova men jodå hon somnade i princip direkt. Jag däremot "sov" som en kratta mellan 04-06 men med tanke på att jag alltid annars får sova hela nätter så ska jag inte klaga. Men överhuvudtaget har hela familjen varit riktigt trött de senaste kvällarna. Mika har velat gå i säng självmant vid åtta varje kväll och jag och Jocke har somnat vid 21- senast 22-tiden. Så himla skönt att sova, det är inte klokt :P Ikväll blev det en lite längre kväll men jag ljuger om jag inte säger att jag höll på att somna vid 20.30. Illa!!




Lillbjörken för vidare traditionen med kall falukorv till våfflor :)

4 kommentarer:

  1. Men så söt hon är er Mika :)

    SvaraRadera
  2. Å va jag längtar till vi får se eran lägenhet!!! Men snart så... :)
    Korv är ju skitgott till plättar å våfflor ;)

    SvaraRadera
  3. Mums! Olivia äter ofta pannkaka och kall falukorv då det är hennes stora favoriter som sagt vi serverar det som går ner och myglar i lite extra fett här och var!

    Kändes som ett ordentligt bakslag med vikten igår, men det går inte att tvinga. Och andra sidan har ju Olivia aldrig vart stor men några hg till skulle göra gott. Det är så svårt men kläderna (främt med byxor) numera för hon är lång så hon behöver tyx 80 på byxor men 74 för breddens skull då byxor som är 80 aldrig sitter åt!

    Känns himla skönt med helg även för mig som legat sjuk hela j-vla veckan, haha ursäkta mitt språk men nu är jag bitter! Hoppas på hinna ta itu med litegranna vi med, kanske påbörja lite tapetsering :)

    SvaraRadera
  4. Haha, korv till våfflorna? Tokerier ;)

    Vad ni har haft mycket sjukdomar på slutet, man blir ju som nalta less. Hoppas vårvindarna kommer med friskare tider nu, för alla!

    Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera