3 mars 2012

Morfar och mormor rycker in!

Eftersom jag och Jocke behövdes på våra jobb i fredags så kom mina föräldrar ner från Skellefteå på torsdagskvällen och skötte Mika under fredagen. Himlarns tur för oss att de är lediga fredagar numera :) Synd bara att de fick sköta ett sjukt barnbarn och inte ett friskt. Nåja det var väldigt snällt och tacksamt att de kom hit i alla fall. Mamma lagade dessutom världens godaste köttgryta till middag igår! Mums!
Speedad tjej som ville bygga lego med sin mormor och morfar
Mika blev förstås överlycklig över att henne mormor och morfar kom på torsdagskvällen och ville såklart busa och leka en stund innan det var dags för att sova. Vid sängdags ville Mika prompt sova i bäddsoffan med sin mormor och morfar och fick tillslut det eftersom hon blev så ledsen när vi sa nej. Hon somnade snabbt och sött mellan dom och jag flyttade sen över henne till spjälsängen. Sötskruttan!



Mika visade morfarn hur Ipaden fungerar :)

Kram mormor!

2 kommentarer:

  1. Vad snällt av dom att kom kommer ner och är med sitt favorit barnbarn! Om än omständigheterna kunde vara bättre!

    Hoppas ni haft en trevlig helg i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Mika ser ut att gilla sin mormor och morfar :-) Vilken tur att de kunde komma och hjälpa till. Men rackarns att ni Mika fortfarande är sjuk, tycker absolut ni ska kolla upp det om det inte vänder nu.

    Kram

    SvaraRadera