4 december 2011

Inköp, bak och gåva

Trots att det har varit en riktig lathelg för min del så har vi åstadkommit lite i alla fall. Igår var vi en sväng på Sporthuset och spanade på en Jacka åt Jocke. Det blev inget inköp men Mika fick sig en fin och rosa adidasdress för halva priset.



Idag har vi bakat lussebullar och Mika fick sig en egen degklump att dega på med. Efter en nysning så åkte den i soporna sen när hon var klar. Efter bakningen så fick Mika leka med vattnet i diskbänken. Det är nog för tillfället bland det roligaste hon vet.


 Ikväll har jag varit till grannen Katja. Hon tycker det är så trist att vi flyttar härifrån och jag tycker också att det är tråkigt att mista en sådan bra granne. Hur som helst så hade Katja köpt ett bedårande fint armband till Mika. Det är av märket Icon. Ett relativt nytt och för mig helt okänt märke. Märket har tydligen blivit poppis i kändisvärlden. De har en hemsida om någon är intresserad.


I det lilla hjärtat står det "Made with a smile" och i den fyrkantiga själva märket "Icon". Det är ett barnarmband som dessutom går justera i två storlekar. Mika kommer kunna ha det länge men nu är hon för liten. Det kommer väl en ålder då de små vill ha smycken antar jag.

1 kommentar:

  1. Mysigt att baka tillsammans! :) Ett tips är att ställa två stolar med ryggen mot Mika när hon står på en stol och diskar, det har räddat Amanda från att falla ner när hon blivit ivrig och trampat lite åt sidan.

    SvaraRadera