11 december 2011

Tredje advent

Första natten på Sagovägen gick jättebra. Mika har sovit i sitt eget rum och det gick kalasbra  Vi har sovit som små grisar allesammans :) Dagen har annars bestått i att packa upp saker här och packa ner från förråd i gamla lägenheten. Vi börjar faktiskt komma i ordning riktigt bra. Clara, Peter och Tobias kom förbi en sväng på förmiddagen. Det var så länge sen vi sågs allihopa. Mika och Tobias går i samma förskolegrupp och det var så roligt att se hur glada de blev över att se varandra.

Förutom allt fixande i lägenheten har vi även hunnit med en sväng på JYSK och kollat på lamellgardiner. Vi ska ha lameller i vardagsrumsfönstret för insynen här är inte kul. Man ser rakt in hos oss och alla glor i sinne känns det som. Nåja vi får vänta tills den 19:e för då kommer en kampanj på just de lameller vi vill ha.

Annars så känns det här otroligt bra! Nästan för bra för att vara sant. Jag älskar att känna känslan av rymd, något vi verkligen saknade i föregående lägenhet. Imorgon ska gardiner upp och jag ska även sätta upp lite julbelysning. Köpte idag en jättestoooor vit pappstjärna på Maxi som ska upp i köksfönstret. Tror det kan bli jättefint.



2 kommentarer:

  1. Så roligt att höra att det redan känns så bra! Härligt jobbat med flytten och allt, skönt att ha det bortgjort kan jag tänka mig. :) Hoppas att ni får en fin vecka! Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken söt tomtenissa som var i tidningen idag =)

    SvaraRadera