14 april 2011

Sammanfattning av veckan

Tänkte sammanfatta innehållet under veckan lite kort. Igår var en mäklare här och värderade lägenheten. Han värderade den till ett utgångspris som vi är mycket nöjda över. Så nu ska vi fundera över hur vi ska göra. Tyvärr tar ju mäklare en rejäl slant för arvode och det vore så skönt att slippa den kostnaden om man kunde hitta en köpare privat. Ja vi får se helt enkelt hur det blir. Om lägenheten ska ut till försäljning via mäklare blir det ändå inte förrän i augusti typ eftersom tillträdet inte blir förrän i slutet av året. Om ni känner någon som är sugen på en fin tvåa, hojta till :)

I och med flytten till Tomtebo i november-december så har vi i veckan fått veta att Mika får en plats på förskolan Blåkulla redan till hösten. Vi anser att det är lika bra att hon blir inskolad och klar där i höst. Då slipper vi det efter jul då det lär vara mycket annat som ska fixas bland annat i lägenheten. Blåkulla ligger väldigt bra till också och på max fem minuters promenadavstånd. Blir nog kanon!



Annars så är jag riktigt förkyld. Känns som att snuvan försämrats ikväll. Men jag ska trots det släpa mig på jobbet imorgon. Ska mest vara på kontoret så det går nog bra. Sen hämtar jag Mika då jag slutar klockan två. När Jocke kommer hem vid fyra packar vi bilen och kör mot Örviken och mina föräldrar. Där gör vi en övernattning och fortsätter vår resa norrut på lördag. Slutdestination är Jukkasjärvi, till Mikas farmor och farfar, faster, kusin Holger och sin farbror. Vi har tagit semester hela nästa vecka och kommer vara där tills nästa helg. Hoppas bara vädret blir bra då kommer det helt klart bli den bästa veckan på länge!

Tänk att Mika bara var ca sex veckor förra påsken..svårt att förstå.

På äventyr - i arken och myser
Holger drygt 1,5v, Mika 6v


Mamma och Mikamys


3 kommentarer:

  1. Men åh vad roligt med en liten kusin som är nästan exakt lika gammal!
    Barnens, hittills enda (kommer en till i sommar), kusin är ett halvår yngre än Tyra och dom har så himla roligt tillsammans varje gång vi ses. Jättekul att se verkligen!

    Hoppas att ni får en riktig toppenvecka!!

    SvaraRadera
  2. Kul med nytt boende! Tim har redan börjat på blåkulla och Mio har fått plats till hösten. Det verkar vara ett jättefint dagis med trevlig personal. :)

    SvaraRadera
  3. men så bra med förskoleplats på tomtebo redan till hösten! vad skönt, vad man hört är ju att det är så svårt att få på tomtebo, men å andra sidan hade ni ju bra ködatum också! grattis! :)

    SvaraRadera