9 november 2011

Snart helg igen

Gaah jag hinner inte med! Svårt att tänka sig att det är torsdag imorgon. På fredag har vi företagsfest och vi ska hålla till på iksu spa några timmar för att sen gå över på Bistro le Garage och förhoppningsvis äta en god middag. Sen blir det en sväng på något uteställe. Kommer bli superskoj!

Idag har vi varit på besiktning av den nya lägenheten. Det var intressant. Först gick jag och Jocke en runda. Vi hittade några riktigt tydliga anmärkningar och då speciellt när det gällde spackling, målning och tapetsering. Vi hade även fått en vit spisfläkt och vi skulle ju ha en rostfri. Sen när besiktningsmännen kom så hittade de allt vi anmärkt på samt mycket mer. Det kändes så bra och seriöst! Målarfirman verkar ha gjort bort sig totalt och kommer få göra om mycket kan jag lova. Jaja, det skiter såklart vi i så länge det blir bra! Tog tyvärr ingen bild men i stort ser lägenheten bra ut. Köket är så himla fint och jag längtar verkligen efter att få laga mat och baka där. Badrummet och WCn blev faktiskt över förväntan. Sen blir nog praktiskt med två toaletter!

Det är såklart blandade känslor nu när vi inte fått sälja vår nuvarande lägenhet. Men vi försöker vara positiva och hoppas att någon blir intresserad inom kort. Imorgon ska vi som sagt träffa mäklaren så vi får väl se vad det blir härnäst.

Nu är det sovtime och avslutar med en bild på lillskrutt. God natt.

Published with Blogger-droid v1.7.4

1 kommentar:

  1. ååååh vad kul att det känns bra med nya lägenheten, spännande o se sen :)

    SvaraRadera