15 september 2011

Veckans i-landsproblem

Sitsen till vår toalett har länge haft en spricka i sig som inte har påverkat själva funktionen. Men för någon vecka sedan hände det något som gjorde att jag fick psykbryt på sitsen och det resulterade i att det just nu bara är underdelen kvar på toaletten. Och den sitter knappt fast. Man får liksom balansera lite. Nu är det så att vi har visning av lägenheten på lördag och innan dess hade det suttit fint med en ny toalettsits. Så Jocke har idag jagat runt och letat efter en likadan eller en liknande. Den enda passande han hittade var såklart en originalsits för femhundra(!) jävla spänn. Det finns alltså ingen billig universal som passar surt nog. Jag förstår inte hur en sådan oskön, tunn och hård sits kan kosta så mycket?! Vi har en svart "finare" sits i förrådet sen tidigare som till och med var billigare men den passar tyvärr inte formen på denna eminent skapade toalett. Ja och nu till grädden på moset, originalsitsen vi förmodligen blir tvungna att köpa är slut. Så jag antar att det blir att snickra ihop den vi redan har och hoppas av ingen på visningen vill undersöka toasitsens stabilitet. För då lär dom bli besvikna.

4 kommentarer:

  1. Hahahahaha så roligt! Håller med 500 spänn för ett dasslock, vafan kom igen!

    SvaraRadera
  2. Så himla surt, hoppas att ingen märker något. :)

    SvaraRadera
  3. 500 för en toasits? usch! den vi har i lägenheten är skitful. Men har en konstig form så jag tror inte att typ IKEAs passar :/

    SvaraRadera
  4. Ha ha ha... Du, jag tror inte att någon kommer sitta på toasitsen under en visning. Man brukar väl inte stanna på en visning så länge.

    SvaraRadera