8 januari 2012

Besök på möbelaffärer

Idag på eftermiddagen åkte vi en sväng på samtliga möbelaffärer som finns i stan. Ja eller de som var öppna i alla fall. Det var första gången jag besökte Svenska Hem och jag kan väl inte säga att jag blev superimpad utav varuhuset. Men en kul grej är att de har valt att ha möbler från exempelvis Kartell. Hittade faktiskt ändå ett fint vardagsrumsbord och ett matbord som tåls att tänka på. SV har haft annons i tidningen om ett vitt bord med svarta kanter och åtta stolar för ca 5500kr men det var inte fint någonstans. Istället hittade vi "Sting", det bordet var dyrare men däremot såg och kändes det betydligt bättre. Vardagsrumsbordet hette "Plector" och fanns i två storlekar. Det större hade blivit fint i vardagsrummet nedanför maskroslampan.


Sting
^
Plector

Vi har även spanat på en hatthylla. Den ska vara svartlackad och inte svartbetsad som många är. Detta är för att vi har en spegel i hallen och även en skohylla som är svartlackad mdf. Tillslut hittade vi en hyffsat fin men det var förstås leveranstid på två veckor på den. Har god lust att kontakta tillverkaren direkt och kolla om de kan fixa den hit snabbare. Annars har vi inget val och får beställa den förstås. 
Hatthylla från Hans K:s serie "Enter"

3 kommentarer:

  1. det soffbordet har vi spanat på också! supersnyggt!

    SvaraRadera
  2. Fina möbler! Hoppas att ni får tag på en hatthylla så snart som möjligt, det är verkligen bökigt om man inte har någonstans att hänga alla ytterkläder.

    SvaraRadera
  3. Jätte snyggt bord!! Men var det inte du som talade om ett bord med rakare kanter, hihi :) Blir nog bra vad än det faller på i slutändan!

    SvaraRadera