6 januari 2012

Härliga lediga fredag!

Jag och Mika gick upp vid åtta tiden i morse, käkade frukost och började meka ihop Snowracern som hon fick i julklapp av sin farmor och farfar. Efteråt klädde vi på oss och drog iväg på en premiärtur. Det blev ett varv runt kvarteret och Mika tyckte det var jättekul och satt och berättade om allt hon såg. Traktorer, grävmaskiner hundar och fåglar fanns det gott om. Det byggs en hel del i området vi bor i och kommer att göra under något/några år framöver. Dock är det inget vi störs av alls. Sen skottade vi altanen innan vi gick in.





Förresten tänk om man kunde vara ledig varje fredag. Så otroligt skönt med tre dagars ledighet i samband med helg. Nåja den lyxen kan man kanske unna sig senare i livet. Idag ska vi säkert ut en sväng till men även packa ihop och ställa undan "julen" samt packa upp alla fina julklappar vi fick i jul. Ska även se om Jocke är sugen på att sätta upp lamellgardinerna i vardagsrummet.

2 kommentarer:

  1. härligt! vi var också ut en sväng på fm idag. august somnade i vagnen och sover än. dags att väcka för lunch snart tror jag. vilken fin snowracer mika har! august önskar sig en sån i födelsedagspresent tror jag. :D

    SvaraRadera
  2. Visst vore det underbart om man var ledig varje fredag, det skulle vara en dröm. Synd bara att det gör så stor skillnad ekonomiskt.. Jag funderar på att vinna en stor summa pengar så att det kan bli verklighet, haha. Kram på er!

    SvaraRadera