30 maj 2011

Hugaligen

Känns som att det är en köttätande bakterie som håller på äta upp Mikas hud. "Blaffan" till svinkoppa blir bara större och större trots intensivt tvättande och smörjande. Imorgon ska vi på BVC och då kommer jag inte gå därifrån förrän Mika får penicillin, punkt slut.
Published with Blogger-droid v1.6.8

3 kommentarer:

  1. Åh, vad tråkigt med svinkoppor. Hoppas det går över! Vi har haft turen och sluppit sånt.* peppar peppar*

    SvaraRadera
  2. Svinkoppor är fördjääävligt! Jag har haft det själv två gånger och det är verkligen inte, inte, inte roligt. Sprider sig som en löpeld på nolltid. Ena gången fick jag tabletter och andra gången en salva att smörja på och båda gångerna hjälpte det väldigt snabbt som tur var.

    Hoppas verkligen att Mika slipper kopporna snart! Våra barn har klarat sig hittills, men det kommer säkert... Får en unge det på förskolan så har ju snart alla det... Huvva.

    Och ja, köttätande bakterie är verkligen en bra beskrivning, för det är precis så det känns!!

    SvaraRadera
  3. Usch för svinkoppor. Det har jag också haft en gång vid ögonbrynet. Jag fick det på jobbet av en jobbarkompis, tror jag. Det var inte snyggt. Jag hoppas det ger sig snart för Mika.

    Det är ju fiffigt att åka innan dom är 2 år och i princip gratis även om det är bökigt att ha dom i knät så länge. Att äta flygplansmaten båda två med ett barn i knäet och bara en av brickorna nedfälld var trixit. Vi hade tur som slapp blöjbyte under flygturen i alla fall.

    SvaraRadera