9 augusti 2011

4h och lite annat

Idag har vi varit på 4h-gården på Nydala med Sofia och Amanda. Där fanns en massa bonddjur att klappa och se på. Mika var inte på något superhumör och det berodde nog mest på trötthet. Amanda fick inte ens röra henne utan att hon blev en riktig lipsill. Efter lite djurtittande och fika så cyklade vi till äventyrslekparken på Tomtebo. Såklart somnade Mika i cykelstolen och var inte på något jättebra lekhumör när vi kom fram. Väl hemma blev hon som en solstråle igen. Jajja, bortsett från Mikas humör så har vi haft en jättetrevlig eftermiddag tillsammans med Sofia och Amanda!

Såg jag fått några förfrågningar ang bilköp. Vi ska absolut köpa en "ny" bil eftersom vi under inga omständigheter klarar oss utan. Vår bil som vi sålde var en BMW. Trots att den var fin så var den inte ekonomisk för fem öre. Så nu är tanken att vi ska köpa en lite billigare bil och köra den ett halvår eller så för att sen köpa en bättre lite dyrare bil. Det är tanken som sagt. Vad och hur det blir vet man aldrig :P Tillsvidare har vi i alla fall fått låna en gammal och rostig Volvo. Den funkar men jag har inte så mycket mer att tillägga :)

1 kommentar:

  1. 4h gården är ett riktigt mysigt ställe tycker jag för de minsta barnen. Axel älskar de där vita kaninerna och blir helt til sig när han vågar klappa dem :-) Alice brukar leta gräs för att mata dem, hihi. Låter som ni haft en riktigt
    bra dag tillsammans!

    SvaraRadera