23 augusti 2011

Fixat och trixat

Det blev som väntat ingen förskola för Mika idag. Hon vaknade med feber i morse och har haft det hela dagen lång. Trots det har Mika varit rätt pigg och inte alls grinig som igår. Men dock väldigt snorig och förkyld. Det har som sagt inte hindrat henne ifrån att spexa på som vanligt.


Tur var väl det för jag hade aldrig fixat uppehålla en mammig gnällspik plus fixa, städa och dona i lägenheten. Det har faktiskt varit nog tufft att försöka göra fint. Mika har liksom gått bakom mig och direkt återställt oordningen. Tack och lov kom Jocke hem en stund innan fotograferingen och tog ut både barn och katt så jag kunde fixa det sista. Själva fotograferingen gick snabbt och smidigt och ca 10 minuter efter att fotografen gått så var det bara att plocka fram det mesta igen för att kunna återgå till det "normala" :P Lite synd för det var en härlig känsla att ha det så bortplockat, rent och "luftigt" för en stund.


Hur som haver blev jag helt slut av allt donande så vi pausade lite fram till middagstid. Efter det drog jag på Maxi och hämtade ut ett paket innehållande en vit Brabantia 12l pedalhink. Hejdå äckliga blöjhink säger jag bara.
Vidare fick jag ett tyck nere i förrådet. Rensade ut lite sådant som skulle kastas. Fotade även lite prylar som ska säljas på Tradera/Blocket. Så nu har jag gått igenom en tiondel kanske. Hurra.. Vid tiotiden ikväll fick jag ännu ett ryck och åkte till Clara och uppvaktade henne på 30-års dagen. Ett väldigt spontant men såå lyckat besök.

Denna dag har verkligen inte varit innehållslös :) Nu väntar härlig sömn! Natti!

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat Anna! Vad skönt att ni har gjort bort fotograferingen, hoppas att det blir fina bilder. Kul att du hann med ett spontant kalas också! :) Kram!

    SvaraRadera
  2. Oj vad du går an! Håller tummarna massor inför försäljningen!

    Hoppas Mika blir frisk snart och att hon slipper svinkopporna denna gången!

    Kram

    SvaraRadera