10 augusti 2011

Midnattssurr

Tack för fina kommentarer om designen ♥ Jag är fortfarande kass på koderna i css så jag koncentrerar mig istället på att pimpa till headern i färdiga mallar. Blir i alla fall lite roligare och personligare än originalen.

Idag har Maria och Tyson (chihuahua) varit här en sväng. Vi gick en promenad och hade som vanligt väldigt mycket att prata om. Jag ska på fest hos Maria och Marcus på lördag och då lär det väl bli ännu mera prat :) Sen hade jag och Mika planer på eftermiddagen men de blev inställda tyvärr.

Imorgon kommer mamma hit och då ska vi förmodligen på Nolia. Beror lite på vädret. Jag bävar lite för att dra omkring barnvagnen där men den ska väl gå bra hoppas jag. Bee:n är ju riktigt smidig tack och lov. Har ingenting speciellt på inköpslistan men antar att jag inte kommer hem tomhänt. Det har hon aldrig hänt :)

Mika somnade åtta ikväll men vaknade till vid kvart över elva och ville inte riktigt somna om. Eftersom Jocke ska upp och jobba och behövde sova så tog jag henne till soffan och där myste vi säkert en halvtimme innan somnade om igen. Förresten så är Mika, peppar peppar, rätt frisk för tillfället. Hon har en tendens att hosta när hon ska sova så de senaste kvällarna har vi gett bricanyl vid läggdags och det har hjälpt. Svinkopporna är ett minne blott. Jag hoppas verkligen vi slipper se dom igen!

1 kommentar:

  1. h, har du en bugga bee? En sån har jag lääänge velat ha! :-) Hoppas du hittar ngt skoj på Nolia! Jag skulle också dit egentligen men ska på utbildning med jobbet hela långa eftermiddagen. Usch. Först jobba natt till kl 07 och sen iväg igen till kl 13..urk. Nåja, snart e det helg :)

    SvaraRadera