23 augusti 2011

Jämmer

Idag har jag inte varit still en sekund känns det som. Jag är fullkomligen urslut efter allt fix och don i lägenheten. Ändå är vi inte klara. Men det fixar jag imorgon för fotografen kommer inte förrän vid tretiden.

Mikas inskolning gick sådär idag. Det gick bra tills jag skulle säga hejdå och gå iväg till personalrummet. Hon förstod direkt att jag skulle gå och blev ledsen och arg. Jag gick iväg i alla fall men blev hämtad efter en stund. Då var hon nästintill otröstlig. Trist med ett bakslag, då det har gått så bra tidigare tänkte jag. När vi kom hem var Mika fortsatt grinig och skulle vara i famnen på mig hela tiden. Då kände jag att hon var varm. 38,5 visade tempen så då kändes det som att allt fick en förklaring till varför hon varit så grinig.

Jag tror att de hörntänder som är på väg upp, är det som spökar. Mika har haft det grymt besvärligt i munnen i helgen. Hon har tuggat på händerna hela tiden och det har blodat lite också. Som grädde på moset är hon dessutom förkyld. Så nu väntar vi väl bara på att svinkopporna dyker upp antar jag.. ja jag är lite bitter. Bitter över att Mika aldrig får bli helt frisk. Det har hon inte varit sen i mars nämligen.. fast bitter vinner man inget på att vara..det är bara att hoppas att hon snart är piggare.

En glad nyhet är att Clara och Peters Tobias började idag att inskolas på samma förskola. Kan ju inte bli bättre! Hoppas bara Mika och han håller sams nu så de kan bli finfina kompisar :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar